Una veïna d’una finca del barri de Gràcia de Barcelona troba el cadàver d’una nena en un pati de llums de l’edifici

El cos del nadó es trobava al celobert d'aquest edifici del carrer Roger de Flor. /GM

Una veïna del número 231 del carrer Roger de Flor, al barri de Gràcia de Barcelona, ha avisat els Mossos d’ Esquadra després de trobar el cos d’una nena acabada de néixer al pati de llums. La dona estenia la roba quan ha vist el cos del nadó, que en un primer moment ha cregut el d’una nina. El cadàver encara portava el cordó umbilical en el seu cos. Es dóna la circumstància que a la finca no viu cap dona que hagi passat per un embaràs recent. La corresponent autòpsia haurà determinar la causa de la mort i si va ser llançada al buit ja sense vida o morir de l’impacte amb el terra. La Divisió d’Investigació Criminal de la policia catalana investiga el cas.

Port de Tarragona