Un home que diu portar dues bombes, s’atrinxera amb dos ostatges a París i demana parlar amb l’ambaixador de l’Iran – Alliberats els ostatges i detingut l’individu

Un individu ha pres com a ostatges a dues persones i s’ha atrinxerat en una finca del carrer Petites Écuries de París cap a les quatre d’aquesta tarda. L’individu porta una arma blanca i afirma dur dues bombes i ha demanat parlar amb l’Ambaixada de l’Iran. Un fort dispositiu policial ha envoltat tota la zona i la brigada d’actuació especial BRI es troba en el lloc per a una possible actuació.

Pel que sembla, un dels ostatges ha estat ferit al cap i ruixat amb gasolina abans de ser alliberat. Els bombers l’han recollit i atès. Una altra ostatge, una dona embarassada va poder fugir de l’agressor.

A dos quarts de sis un dels portaveus policials ha afirmat que les negociacions estan en marxa. Tota la zona està acordonada i els veïns confinats fins que acabi l’operació policial.

ACTUALITZACIÓ:

La Policia va aconseguir alliberar dos ostatges que es trobaven al pati de l’edifici. La incoherència de les peticions de l’individu va fer pensar que es tractés d’un desequilibrat, cosa que es va confirmar. El detingut va ser ingressat en un centre psiquiàtric.

 

Port de Tarragona