Avions de l’Exèrcit amb visió nocturna participen en la recerca d’una avioneta anti incendis que ha desaparegut a Mallorca

Un ampli dispositiu de recerca s’ha activat aquesta tarda després de la sobtada desaparició d’una avioneta del servei d’extinció d’incendis de les Balears quan volava per la zona nord de l’illa de Mallorca. La Central de Coordinació d’Incendis Forestals va perdre el contacte amb l’avioneta a les 18:08 h. Minuts després, s’ha iniciat un operatiu de recerca aèria format per dos helicòpters, una avioneta de Medi Ambient un helicòpter de la Guàrdia Civil i un mig del SAR.

Sobre les onze de la nit, encara no tenia notícies de l’aparell, tot i els intents de contactar per ràdio i fins i tot telèfon mòbil. La majoria de mitjans aeris han cessat en la recerca, encara que un helicòpter Superpuma i un avió D4 l’Exèrcit de l’Aire continuen durant la nit en disposar de visió nocturna.

Port de Tarragona