El major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, rebutja tornar a liderar el cos policial

El major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, destituït per l’article 155, ha rebutjat recuperar les seves responsabilitats. Al·lega que no seria convenient “per al bon funcionament del cos” i també recordant que la seva situació de processament per l’Audiència Nacional. La decisió es coneix després d’una reunió entre el president de la Generalitat, Quim Torra, i el conseller d’Interior, Miquel Buch, durant la qual es va realitzar l’oferiment a Trapero, ha informat el Departament d’Interior.

El major va agrair l’oferiment i després de rebutjar la recuperació de l’efectivitat del seu càrrec, es va comprometre a desenvolupar les funcions que se li encomanessin en els Mossos d’Esquadra. El president Torra va agrair a Trapero la seva “servei exemplar a la ciutadania”.

Port de Tarragona