Roben joies i rellotges de luxe a la casa de Piqué i Shakira a Esplugues de Llobregat

Els pares del jugador del Barça, Gerard Piqué, van denunciar avui davant els Mossos d’Esquadra un robatori que s’hauria comès aquesta matinada a la casa que el futbolista i la cantant Shakira tenen a Esplugues de Llobregat, ha informat la Cadena SER. Com Piqué es troba concentrat amb la selecció i la cantant de gira per Alemanya, a casa es trobaven només els pares del jugador, que no han arribat a percebre la presència dels lladres, que haurien entrat per una finestra de forma imperceptible, sense que contemplessin si hi havia algú al domicili, per aquest motiu aquest procediment es digui “silenciós”. El botí consisteix en rellotges de luxe pertanyents a ell i joies de la cantant el valor no ha transcendit. Els lladres no han estat identificats encara per la policia catalana, que ha iniciat una investigació sobre el fet.

Port de Tarragona