Una noia de 17 anys denuncia una violació múltiple al ‘backstage’ de la sala Razzmatazz de Barcelona

Una menor de 17 anys va denunciar davant els Mossos d’Esquadra una agressió sexual comesa presumptament per tres joves la matinada de divendres passat. Els fets haurien ocorregut al backstage -zona reservada per a artistes i convidats- de la sala Razzmatazz de Barcelona. La víctima va al·legar que es trobava amb un jove en aquesta zona de la discoteca quan un grup de joves van entrar al lloc i tres d’ells la van penetrar sense el seu consentiment. Una amiga de la víctima va trucar als Mossos d’Esquadra per denunciar la violació. Posteriorment, totes dues es van dirigir a l’Hospital Clínic amb la intenció que es realitzés un reconeixement a la noia agredida.

La policia catalana ha iniciat una investigació per identificar els agressors, cosa que els responsables de la sala no consideren difícil ja que han lliurat els enregistraments que van prendre les càmeres de seguretat aquesta nit. De moment no s’han produït detencions.

AMPLIACIÓ:

Els Mossos d’Esquadra han identificat els tres presumptes autors de l’agressió sexual, als quals ha retirat el passaport. No es procedirà a la seva detenció fins que no s’aclareixi el seu grau de participació en els fets a través de declaracions, testimonis i imatges preses per les càmeres de seguretat de la sala.