Un jove de Prats de Lluçanès mor al xocar el seu cotxe contra un camió a Vic

Archivo

C.C.S., de 23 anys i veí de Prats de Lluçanès, ha mort aquesta matinada com a conseqüència del xoc del seu vehicle contra un camió a la C-25D, al terme municipal de Vic, informa el Servei Català de Trànsit. L’accident s’ha registrat a les 06:19 hores al quilòmetre 0,5. S’investiguen encara les causes del xoc, on s’han registrat dos ferits greus que viatjaven al costat del conductor mort. Tots dos han estat traslladats a l’hospital de Vic.

Com a conseqüència de l’accident s’han activat cinc patrulles Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de Generalitat que han hagut de excarcerar els ferits. L’emergència ha estat atesa per tres ambulàncies i el servei de suport psicològic del SEM. L’accident ha provocat el tall de la via C25-D i l’accés i la sortida de l’Eix Transversal (C25).

Port de Tarragona