Evacuat un edifici de Sabadell després que un veí hagi mort electrocutat a la dutxa

L'edifici, al carrer Príncep de viana, no reunia les condicions de seguretat, segons la Policia. /GM

Un edifici de Sabadell ha estat evacuat per part de la Policia Municipal de Sabadell després que un dels veïns -de mitjana edat- s’hagués electrocutat a la dutxa el divendres. El fet es va registrar a un habitatge del número 6 del carrer Príncep de Viana, un bloc de pisos de cinc plantes ubicat al barri de Ca n’Oriac. El nombre de desallotjats ascendeix a 27 persones, una desena d’habitatges, 13 de les quals s’han ubicat a diferents pensions de la ciutat, mentre 14 han anat a casa de familiars. La mesura està relacionada amb la necessitat de revisar les instal·lacions per tal de trobar alguna “anomalia o un encreuament” entre les conduccions d’aigua i electricitat, ja que segons diu la mateixa policia municipal l’immoble no “reuneix les condicions de seguretat”.

 

Port de Tarragona