Condemnen a un any i tres mesos de presó a un caporal de la Guàrdia Urbana de Figueres per amenaces de mort a l’alcaldessa

Un caporal de la Guàrdia Urbana de Figueres, a Girona, ha estat condemnat a un any i tres mesos de presó per haver amenaçat de mort a l’alcaldessa de la ciutat, segons una sentència feta pública avui. La reacció del policia local es va produir després d’haver estat expedientat mentre es trobava de baixa. En el seu amenaça va dir que mataria a l’alcaldessa i als tres comandaments del cos. L’agent va afirmar en una trucada telefònica al departament de Recursos Humans de l’Ajuntament que tenia preparats dos carregadors amb setze bales “. Les amenaces es van produir al mes de juny de 2015, quan l’agent posseïa una carabina i una pistola, que li va ser retirada pels Mossos després de rebre la denúncia.

La precisió de l’amenaça va causar una lògica preocupació, ja que l’agent de la Guàrdia Urbana, arribava a donar detalls de com duria a terme la seva amenaça de precisions com que dispararia al cap i encara que portessin armilles antibales no els serviria de res.

Port de Tarragona