Nou guàrdies civils de paisà són agredits per una quarantena de persones que celebraven una comunió a Algesires

Nou guàrdies civils han patit lesions de diversa consideració després de ser agredits per un grup de persones que es trobaven celebrant una comunió en un barri costaner d’Algesires. Els agents pertanyen al Grupo de Acción Rápida (GAR) de la Benemèrita. Pel que sembla, els agressors esperaven al fet que els guàrdies civils acabessin de menjar i, quan caminaven fins l’aparcament, van ser atacats amb ampolles, bats de beisbol i pedres, a més d’assestar cops i puntades de peu. Un dels agents va fer ús de la seva arma reglamentària disparant a l’aire per allunyar els agressors. Vuit dels agents van ser atesos en una clínica, on van ser donats d’alta amb diverses contusions.

La conflictivitat en el Camp de Gibraltar, especialment en La Línea de la Concepción, ha provocat l’alerta entre els cossos policials donada l’agressivitat dels narcotraficants que actuen a la zona. Precisament el grup GAR combat a aquests narcos que han arribat fins i tot a protagonitzar tirotejos amb la Guàrdia Civil, que ha sol·licitat més mitjans per combatre aquest tipus de delinqüència a la zona.

Port de Tarragona