Una de les tres víctimes mortals de l’accident de Llardecans és un policia de Mossos d’Esquadra

Tres persones han mort i una altra ha resultat ferida greu en un accident en què s’han vist implicats tres vehicles, ocorregut a la C-12, al terme municipal de Llardecans, a la comarca lleidatana del Segrià. El succés es va produir minuts abans de dos quarts de la tarda. Les primeres informacions parlen d’un vehicle d’assistència en carretera que ha envaït el carril contrari sense que se sàpiga el motiu.

Un dels morts és un agent dels Mossos d’Esquadra que es trobava fora de servei. El cos ha lamentat la seva pèrdua i ha expressat el seu condol a la família en les xarxes socials.

Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una col·lisió frontal entre un turisme i una furgoneta. A conseqüència d’això, van morir el conductor del turisme, V.C.G, un home de 50 anys, nacionalitat espanyola i veí d’Alpicat; la passatgera posterior d’aquest vehicle, M.R.H, una dona de 64 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Golmés; i el conductor de la furgoneta, E.V.F., un home de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida. A més, la passatgera davantera del turisme va resultar ferida greu i la van traslladar a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Al lloc de l’accident, al quilòmetre 106 de la C-12 han arribat 7 ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), unitats de Mossos i Bombers. Els ferits han estat traslladats a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. La via ha quedat tallada des d’aquest moment en els dos sentits de la marxa.

Port de Tarragona