Persecució de pel·lícula a l’autopista a Girona darrere d’un conductor borratxo que ha atropellat i ferit a un policia local

Un agent de la Policia Local de Sarrià de Ter ha estat hospitalitzat amb una cama trencada a conseqüència de l'atropellament.

El conductor ha sortit de l'AP-7 per aquesta sortida que condueix a l'aeroport de Girona, on ha estat detingut. /GM

Un home que conduïa sota els efectes de l’alcohol ha pogut ser detingut després d’una persecució de diverses patrulles de Mossos d’Esquadra i Policia Local per l’autopista AP-7 a prop de Girona, la tarda d’ahir dimarts, 3 d’abril. L’actuació policial es va iniciar a Sarrià de Ter, on alguns veïns van trucar a la Policia d’aquesta localitat indicant que un home es trobava al costat del seu vehicle aparcat en un gual i que amb prou feines es mantenia dempeus. Una patrulla d’aquest cos es va dirigir al lloc, on va comprovar que, efectivament, l’home aparentava un estat etílic, cosa que es va ratificar després de realitzar la d’alcoholèmia.

Mentre els agents cridaven a Mossos d’Esquadra per comprovar la titularitat del vehicle, l’home va pujar al cotxe i es va donar a la fuga en direcció a l’autopista. Dues patrulles de la Policia Local, reforçades per altres de Mossos d’Esquadra, que es van unir a la persecució. Durant 20 quilòmetres el conductor va fer cas omís a les indicacions lluminoses i sonores de les patrulles, conduint durant més de 15 minuts en direcció Barcelona, ​​fins que va decidir prendre la sortida en direcció a l’aeroport de Girona. Els policies van aconseguir detenir-lo abans que arribés a la terminal de l’aeroport i després que atropellés a un policia local de Sarrià de Ter que va patir la fractura d’una cama.

L’arrestat, de 64 anys i veí de Sant Julià de Ramis, haurà enfrontar-se als delictes de conducció temerària i sota els efectes de l’alcohol, lesions, desobediència i resistència i atemptat contra agent de l’autoritat.

Port de Tarragona