Els Mossos i la Guàrdia Urbana rescaten una noia que es va penjar d’una biga un edifici a 40 metres per fer-se una foto

Li van fallar les forces i va decidir lliscar fins a la cornisa de la façana des d’on ja no va poder pujar al terrat.

Noia rescatada a un terrat de l'Eixample pels Mossos
Una de les imatges que van fer a la noia mentre es penjava al buit. / Mossos

Mossos y Guàrdia Urbana de Barcelona van realitzar un singular servei el diumenge passat quan una noia que s’acabava de penjar d’una biga que sobresortia d’un terrat d’un edifici de l’Eixample de vuit plantes d’alçada mentre un company seu l’estava fotografiant. 

La noia, de 14 anys, s’havia assegut a la barana del terrat per penjar-se de la biga que sobresortia de l’edifici pensant que després podria retornar al terrat sense problemes però li van fallar les forces i va decidir lliscar fins a la cornisa de la façana. La nena es va espantar i va patir un atac de nervis en adonar-se que no podia retornar al terrat, que el seu amic no la podia ajudar i que es trobava en una situació d’extrem perill.

Agents del Grup de Delinqüència Urbana van rebre l’avís de la Sala de Coordinació Operativa que els informava que hi havia una persona que estava a la cornisa exterior de la façana d’un edifici de vuit plantes. Quan els agents van arribar, juntament amb la Guàrdia Urbana, van pujar fins al terrat per tal de rescatar la noia que es trobava molt nerviosa davant el risc que tenia de poder caure.

Immediatament, els agents la van agafar per les mans i la van rescatar pujant-la a pols, i portant-la fins a l’interior del terrat. Un equip del Sistema d’Emergències Mèdiques es va traslladar fins al lloc dels fets i la va atendre de ferides lleus als braços. Els agents es van posar en contacte amb els familiars de la nena que en poca estona van arribar al lloc dels fets i se’n van endur la menor a casa seva.

Port de Tarragona