FLASH: Troben el cos sense vida de Gabriel, el nen desaparegut a Almeria, al maleter del cotxe de l’actual parella del seu pare

L'actual parella del pare del nen ha estat detinguda quan traslladava el cos del nen al maleter del seu cotxe.

Más de 400 puntos se estaban rastreando en la búsqueda del pequeño desaparecido en Níjar.

La Guàrdia Civil ha trobat aquest matí el cos de Gabriel Cruz, el nen de vuit anys que va desaparèixer el passat 27 de febrer al nucli de Les Hortichuelas, a Níjar, Almeria, informa el Ministeri de l’Interior. Encara no s’ha comunicat oficialment el lloc on ha estat trobat. Centenars de persones, membres de cossos de seguretat i emergències, a més de veïns rastrejaven més de 400 punts susceptibles de poder ocultar al nen. La parella actual del pare de la víctima ha estat detinguda. Segons el ministeri, el cos del nen es va trobar al maleter del cotxe de la dona que avui ha estat descoberta traslladant el cos del nen.

 

AMPLIAREM

Port de Tarragona