El gihadista que va provocar l’atemptat terrorista de Barcelona va ser identificat un any abans al costat de la comissaria de Policia Local i Mossos de Salt

La policia catalana va poder no tenir coneixement de la identificació de Younes Abouyaaqoub fins després de produir-se els atemptats de Cambrils i Barcelona, ​​publica Diari de Girona.

Younes Abouyaaqoub resava al costat del seu germà i Mohamed Hichamy al costat d'aquesta comissaria de Salt.

Younes Abouyaaqoub, el terrorista que conduïa la furgoneta que va atropellar i va matar catorze persones a la Rambla de Barcelona, ​​va ser identificat per la Policia Local de Salt el 2016, segons publica Diari de Girona. Younes es trobava resant al costat d’altres dos components del comando que va atemptar a Cambrils, quan els agents els van demanar la documentació per resar a l’entorn de la comissaria que Policia Local i Mossos d’Esquadra comparteixen a Salt, a prop del centre comercial Espai Gironès. Segons la mateixa font, la policia no ha confirmat que la identitat dels altres persones que es trobaven al costat de Abouyaaqoub, encara que segons experts podria tractés del seu germà Houssaine i Mohamed Hichamy. Els Mossos d’Esquadra no van arribar a tenir coneixement d’aquestes identificacions fins després dels atemptats. Diari de Girona publica que Policia Local i Mossos comparteixen sempre informacions.

Port de Tarragona