Un veí de Torrejón d’Ardoz truca a la Policia alertant de la presència de ‘Puigdemont’

El tort s'ha aclarit quan sis policies s'han identificat a l'humorista Joaquín Reyes disfressat de l'ex-president, que gravava un sketch per al programa "El Intermedio".

Joaquín Reyes /foto: Gonzalo Merat

La policia ha anat aquesta tarda al lloc on es gravava un sketch televisiu a Torrejón de Ardoz en ser alertat per un veí que en aquest lloc es trobava Carles Puigdemont. Sis agents han identificat a Joaquín Reyes, l’humorista, que s’havia disfressat de l’ex-president de la Generalitat per al programa “El Intermedio”. Així ho explica el mateix humorista al seu compte de Twitter. Policies i humorista han rigut de la confusió. Reyes sol fer paròdies de personatges populars i polítics que han caracteritzat la seva carrera com a actor i humorista.