Una dotzena de ferits en xocar un autobús i un camió a la localitat valenciana de Villagordo del Cabriel

Consorci Bombers VLC

Dotze persones han patit ferides de diversa consideració en un accident de trànsit que s’ha registrat pocs minuts després de les dotze de la nit de dimecres a l’autovia A-3 al seu pas per la localitat de Villagordo del Cabriel, a València. El succés s’ha originat en la rebentada d’una roda del camió, que va portar al fet que xoqués contra l’autobús, que uneix les localitats de Saragossa i Albacete.

Entre els ferits hi ha una dona de 48 anys que ha patit l’amputació d’un braç i que ha estat traslladada a l’Hospital de la Fe en un helicòpter medicalitzat. Altres ferits van patir policontusions, traumatismes cranioencefàlics i lesions oculars, i van ser traslladats a l’hospital de Requena.

Una vintena d’unitats de bombers voluntaris, procedents dels parcs de Sinarques, Xiva i Requena han atès l’emergència, a més d’unitats de SAMU, Suport Vital Bàsic i un helicòpter medicalitzat de la comunitat autònoma de Castella la Manxa.