Localitzen el cadàver de Diana Quer dins el pou d’una nau industrial de Rianxo

"El chicle",  l'investigat i detingut en relació amb un intent de segrest en els últims dies, ha indicat on era el cos de la desapareguda.

La Guàrdia Civil ha trobat el cadàver d’una persona que amb tota probabilitat pertany al de la jove madrilenya Diana Quer, desapareguda en Pobra do Caramiñan el 22 d’agost de 2016, ha informat la Guàrdia Civil. Les proves d’ADN que es realitzaran confirmessin oficialment la identitat de la morta.

La localització de les restes es produeix després de les investigacions que es realitzen des del passat divendres amb la detenció de J.E.A.G. àlies “el chicle”, per un suposat intent de segrest d’una jove a la localitat de Rianxo.

Dispositiu de recerca

Des de la desaparició de la jove es va activar un equip d’investigació conjunt format per guàrdies civils de la Unitat Central Operativa (UCO) i de la Unitat de Policia Judicial de la Comandància de la Corunya. Al costat d’aquests agents, han participat també activament en la recerca efectius d’Unitats territorials de Seguretat Ciutadana, USECIC, Servei Marítim, Servei Aeri i el Grup de Reserva i Seguretat (GRS). A més, es compta amb el suport dels agents de la Policia Local, membres de Protecció Civil, la unitat de reforç d’incendis de la Infanteria de Marina i multitud de voluntaris que es van anar sumant a la cerca. La investigació està judicialitzada al jutjat d’Instrucció nº 1 de Ribeira (La Corunya) i en el nº 3 en funcions de guàrdia.

 

Port de Tarragona