Cinc agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona atesos pel SEM en una comissaria després de patir lesions en un enfrontament amb manters

La plaça Catalunya de Barcelona ha estat escenari d’un incident entre manters i agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona, després dels quals cinc agents han patit lesions lleus, segons ha confirmat el Sistema d’Emergències Mèdiques, (SEM) que els ha atès en una comissaria. Pel que sembla, els policies es trobaven controlant la venda il·legal a la plaça, quan alguns manters han intentat fugir al requeriment policial. S’han introduït al Metro Plaça Catalunya, on hauria passat l’enfrontament. Les lesions dels agents no revesteixen gravetat i no ha estat necessari traslladar cap ferit han estat atesos a la comissaria de la Guàrdia Urbana del carrer Nàpols, on han acudit un cop acabada l’actuació. No ha transcendit si hi ha algun manter que hagi sofert ferides.