Tres motoristes moren el cap de setmana a accidents a Guardiola de Berguedà, Castelló d’Empúries i Peramola

Un jove de 26 anys va morir a Valls dissabte atropellat pel cotxe d'un amic amb qui havia sortit de festa junts.

El Servei Català de Trànsit informa que des de les 15.00 h de divendres 6 d’octubre fins a les 20.00 h d’avui, diumenge 8 d’octubre, s’han registrat tres víctimes mortals, totes elles motoristes, en tres sinistres de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Dos accidents van tenir lloc dissabte, el primer a la C-16 a Guardiola de Berguedà, quan van topar un tot terreny i una motocicleta, i el segon a la N-260 a Castelló d’Empúries, on un motorista va sortir de la via. L’últim sinistre mortal ha passat aquesta tarda a la C-14 a Peramola on s’ha produït un xoc frontal amb 2 turismes i una moto en què ha mort el conductor del vehicle de dues rodes i l’acompanyant ha resultat ferida menys greu. Amb aquestes tres víctimes mortals, ja són 36 els motoristes que han perdut la vida enguany a les carreteres catalanes.

D’altra banda, un jove de 26 anys ha mort atropellat per un cotxe poc abans de tres quarts de sis de la matinada al carrer Licoristes, un dels vials del polígon industrial de Valls. El conductor del turisme implicat en l’atropellament era amic del finat i, per causes que es desconeixen, l’ha envestit mortalment. S’investiguen les causes que han originat tan insòlit accident, ja que conductor i víctima hi eren a una discoteca propera.