Els policies allotjats en hotels on ha vençut el contracte seran traslladats a altres instal·lacions

TV3

Avui, 5 d’octubre, vencen contractes d’alguns dels hotels als quals estan allotjats membres de les forces i cossos de Seguretat de l’Estat destinats a Catalunya en compliment de l’ordre del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya d’impedir la celebració del referèndum. Davant el venciment de contractes, els agents seran reals en altres instal·lacions, informa el Ministeri de l’Interior.

D’aquesta manera culmina una primera fase del pla d’allotjament de membres de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil, els contractes dels quals han estat signats fins al 5 d’octubre. Vencidos estos, a partir d’aquesta data comença una segona fase de reubicació d’agents destinats a Catalunya. El Ministeri de l’Interior ha expressat el seu satisfacció pel fet que els agents han de deixar aquests allotjaments per venciment dels contractes i no per motius de pressió, asseguren des del ministeri.