Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home, la seva dona i el seu fill petit al districte de Sant Martí de Barcelona

Agents de la Policia de la Generalitat adscrits a l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona investiguen la mort de tres persones al districte de Sant Martí, Barcelona.

El jutjat d’instrucció 7 de Barcelona, en funcions de guàrdia, ha obert diligències en relació a tres morts ocorregudes al barri de Sant Martí de Barcelona, segons informa el TSJC. Els morts són un home, una dona i un nadó d’onze mesos, tots ells han aparegut amb ferides d’arma de foc a un domicili del carrer de Llull.

Segons informen els Mossos, pels volts de les dues del migdia han rebut avís que una dona es trobava morta al portal d’un edifici. Quan els agents han arribat al lloc de l’incident juntament amb el Sistema d’Emergències Mèdiques han confirmat els fets. Seguidament, els mossos han accedit al domicili de la víctima i allà han localitzat un nadó i un home morts també per arma de foc. Els mossos de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona s’han fet càrrec de la investigació per tal d’esclarir els fets. Tot apunta que un dels adults presumptament ha disparat mortalment les altres dues persones i posteriorment s’ha suïcidat. El Jutjat d’Instrucció número 7, de Guàrdia a Barcelona, ha decretat el secret de les actuacions.