FLASH: Llancen un objecte incendiari contra la caserna de la Guàrdia Civil a Igualada

Es tracta d'una bola de roba impregnada d'un líquid inflamable. No s'han registrat ferits ni danys. Els dos autors no han estat detinguts.

Una variant del còctel Molotov, en aquest cas una bola de roba impregnada en combustible, ha estat llançat contra la paret del darrere de la caserna de la Guàrdia Civil a Igualada, segons informa l’Associació Unificada de Guàrdies Civils (AUGC) en el seu compte de Twitter. Segons altres fonts, no s’hauria registrat cap ferit ni tampoc s’hauria aconseguit detenir els autors del fet, ocorregut minuts abans d’aquesta mitjanit.

El fet es produeix hores després que agents de l’institut armat hagin decomissat en aquesta població 2,5 milions de paperetes destinades al referèndum de l’1 d’octubre. A més, van confiscar urnes, però estaven destinades a una finalitat no relacionada amb la consulta.