Els manifestants contra l’assemblea de Podemos Unidos a Saragossa sobre el Referèndum donen un cop d’ampolla a la presidenta de les Corts d’Aragó

Malgrat els esforços de la Policia Nacional per evitar enfrontaments entre els assistents a l’assemblea de Podemos Unidos i els manifestants a l’exterior del pavelló on se celebra, no han pogut evitar que un ultra llanci una ampolla contra Violeta Barba, presidenta de les Corts d’Aragó.

L’ampolla li ha colpejat al pit, encara que no ha requerit ser traslladada a cap centre sanitari, informa Heraldo de Aragón. Davant de les portes del pavelló Segle XXI de Saragossa es van reunir mig miler de persones amb banderes espanyoles per protestar per l’acte, que pretén sol·licitar diàleg davant la situació a Catalunya.

Amb crits de ‘Fora de l’Ebre i fora d’Aragó’, ‘Aragó també té els seus drets’ o ‘Colpistes i secessionistes’, els manifestants han retret als diferents líders polítics la seva defensa del referèndum pactat a Catalunya, així com els actuals sous que perceben en la seva condició de representants polítics, escriu el Herald. Les forces de l’ordre han tancat les portes del pavelló tement que hagués enfrontament entre els assistents i els manifestants. Victòria Barba ha sortit un moment a preguntar a l’organitzador de la seguretat com anaven a sortir d’allà, moment que ha rebut l’impacte.