Investiguen la mort d’un home dues hores després d’una baralla a Ciutat Vella

Dues persones han resultat ferides en l'enfrontament. El finat no ha estat encara identificat.

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home al districte de Ciutat Vella de Barcelona hores després d’una baralla, en la que diverses persones han resultat ferides.

Els fets han passat poc després de la mitjanit quan els mossos han rebut l’avís que s’havia produït una baralla a un carrer proper al mercat de Santa Caterina i que hi havia diverses persones ferides. Quan han arribat els agents han constatat que hi havia tres homes ferits, un dels quals amb lesions greus i que ha estat traslladat en estat crític a un centre hospitalari de la ciutat. Al cap de dues hores s’ha confirmat la mort d’aquest home que a hores d’ara està pendent d’identificar. Els mossos de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Barcelona s’han fet càrrec de la investigació per tal d’esclarir els fets. El cas està sota secret de sumari.