Baralla multitudinària als carrers de Cadaqués i una noia detinguda per agredir tres policies

La Policia Local de Cadaqués ha actuat alertada pel servei d’emergències 112 per frenar una baralla multitudinària que es va produir aquesta matinada als carrers de Cadaqués, a Girona. En la baralla participaven un grup de joves -entre cinc i sis-que han utilitzat mitjans com cinturons i fins i tot una bombona de butà per agredir-se. Davant la presència policial van fugir, quedant en el lloc tan sols un dels joves que havia estat agredit.

Minuts després s’ha localitzat a una noia que, sota els efectes de l’alcohol, cridava insistentment a les portes dels habitatges de les cases. A l’intentar que desistís de la seva actitud, ha esgarrapat i colpejat als policies, pel que ha estat detinguda per atemptat a agent de l’autoritat.