El robatori de nitroglicerina d’una furgoneta a Barcelona no constitueix un perill, segons els Mossos

Número 34 de la calle Rosselló de Barcelona, sede de la empresa propietaria del vehículo robado.

Els Mossos d’Esquadra han analitzat el material industrial que conté nitroglicerina que es troba a l’interior d’una furgoneta robada d’un pàrquing del carrer Rosselló de Barcelona i han afirmat que no té perill com explosiu. Els Tedax de la policia catalana consideren que tan sols pot fer mal a la persona que el manipuli incorrectament, ha informat el cos policial. La furgoneta, de la marca Toyota, pertany a la multinacional nord-americana Fake Solutions, a la seu barcelonina Fake Ibèrica, destinada a la seguretat industrial.

El robatori de cartutxos de gas de nitroglicerina es va produir sense violència ni força, ja que els lladres van aconseguir fer-se amb les claus del vehicle aparcat al número 34 del carrer Rosselló, on hi ha la seu de l’empresa industrial. A causa, precisament, a aquest poc valor com explosiu per a un atac, els investigadors poden pensar que realment els lladres els interessava més el vehicle que el seu contingut.