Quim Torra nomena a consellers a presó i a l’exili per formar part del nou govern de la Generalitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha nomenat a ex-consellers que es troben a presó i a l’exili per formar el seu Consell Executiu, segons els noms que els llegeixen al comunicat emes per la Generalitat. El nou equip inclou a Toni Comin, Pere Aragonès (Economia i Hisenda i vicepresident del Govern), Jordi Turull (conseller de la Presidència), Ernest Maragall (Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència), Miquel Buch (IInterior), Josep Bargalló (Ensenyament), Antoni Comín ( Salut), Josep Rull (Territori i Sostenibilitat), Lluís Puig ( Cultura), Ester Capella (Justícia), Chakir El Homrani Lesfar (Treball, Afers Socials i Famílies), Elsa Artadi (Empresa i Coneixement i portaveu), Jordi Puigneró (Polítiques Digitals i Administració Pública), Teresa Jordà (Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació).

D’aquesta manera, Torra no fa cas al missatge que li va enviar l’executiu de Rajoy que va avisar que actuaria si el nou equip incloïa ex-consellers a la presó.

 

Port de Tarragona