FLASH: Un individu, abatut per la policia a la Haia després d’apunyalar a tres persones

Un home de 31 anys ha estat abatut per la Policia de La Haia aquest dissabte, 5 de maig, després d’haver apunyalat tres persones, que han resultat ferides, informa el cos policial. Cap a les tres de la tarda, la sala de control de la policia va rebre l’alerta que l’individu havia apunyalat als vianants en una zona universitària, plaça de Johanna Westerdijkplein. L’assistència a les tres víctimes es va produir en pocs minuts. Un helicòpter de trauma va arribar al lloc amb un equip mèdic mòbil. Les víctimes, Zoetermeer, de 21 anys, Hagenaar, de 41 anys, i una víctima encara desconeguda, van ser portades ràpidament a l’hospital. No se sap res sobre l’estat dels ferits en aquest momento.La Policia ha disparat a les cames de l’agressor, que ha quedat ferit sobre la calçada, conscient.

S’ha iniciat una operació policial de grans dimensions a la ciutat per investigar el mòbil i les circumstàncies que envolten a aquest atac. El sospitós també ha estat transportat a l’hospital i serà interrogat el més aviat possible, informa la policia. La investigació sobre les circumstàncies i el motiu del sospitós està en ple desenvolupament en aquests moments. L’home sol és conegut per la policia a causa d’un comportament confús. De moment no hi ha senyals que hi hagi altres persones implicades en aquest atac.

Port de Tarragona