FLASH: Recuperen els cossos sense vida del matrimoni que va quedar sepultat sota el despreniment de roques a Lleida

Foto: Bombers de la Generalitat

Els cossos sense vida del matrimoni que va quedar sepultat pel despreniment de roques a Castell de Mur, a Lleida han estat recuperats. Els equips de rescat de Mossos d’Esquadra i de Bombers de la Generalitat han pogut arribar fins al cotxe, que va quedar atrapat pel despreniment. Pendents de conèixer la identitat de les víctimes, tot apunta que es tracta dels pares de l’alcalde de la localitat pròxima de Sant Esteve de la Sarga, desapareguts des d’ahir.

Els geòlegs han inspeccionat el lloc dels treballs de rescat per seguretat i abans que es reemprendieran els treballs aquest matí. L’impressionant volum desprès de la manca de la muntanya (es calcula que unes 50.000 tones de pedres i roques, va complicar molt el rescat, en què també han participat unitats canines.

La troballa d’algunes restes del cotxe s’han delimitat la zona a actuar (d’uns 40 metres quadrats) i amb l’ajuda d’una retroexcavadora s’han anat retirant les roques sobre el cotxe fins arribar als cadàvers, que han estat traslladats per un cotxe fúnebre .