Mor una dona en un xoc entre dos turismes i una furgoneta ocorregut a la N-240, a les Borges Blanques

L'accident s'ha produït al quilòmetre 65 de la N-240. / GM

La conductora d’un turisme ha perdut la vida aquesta tarda en un accident de trànsit que s’ha registrat al quilòmetre 65 de la N-240 al seu pas pel terme municipal de les Borges Blanques. Ha estat un xoc frontal entre dos turismes i una furgoneta, registrat a les 18.50 h. La carretera ha quedat parcialment tallada, ja que s’ha habilitat pas alternatiu. L’accident ha provocat quatre quilòmetres de retenció en els dos sentits de la via. El conductor de la furgoneta ha patit ferides lleus i ha estat traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Dues ambulàncies del SEM i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat han atès l’emergència, mentre que cinc patrulles dels Mossos regulaven la circulació.