Detingut un segon jove que va donar una brutal pallissa a un home a una estació de Metro de Barcelona

La víctima va patir una fractura de pelvis, traumatismes al cap i ferides a la cella i al cap que li van requerir punts de sutura.

Els Mossos han detingut un segon agressor d’un jove al metro de Barcelona, al que van causar lesions greus. Al primer detingut, el passat 18 de gener, que en el moment dels fets era menor d’edat, se l’acusa dels delictes d’homicidi dolós en grau de temptativa i de lesions. Els fets van tenir lloc el passat 10 de desembre a la xarxa de metro de Barcelona i van ser registrats per les càmeres de seguretat. A causa de l’agressió, la víctima va patir una fractura de pelvis, traumatismes al cap i ferides a la cella i al cap que van requerir punts de sutura.

L’agressió va succeir al voltant de les 04.00 hores de la matinada a l’estació de Navas de la línia 1 del metro de Barcelona quan l’agressor i la víctima van baixar del comboi en què viatjaven mentre ja es barallaven entre ells. La víctima va rebre cops al cap amb un cinturó i va quedar inconscient a terra de l’andana després que el seu agressor, acompanyat de dos amics més, el fes caure escales avall des del vestíbul, amb una forta empenta, mentre intentava fugir. Ja a terra, i inconscient, l’agressor va seguir agredint-lo amb fortes puntades de peu al cap i a la cara i va marxar del lloc dels fets.

Pocs minuts després, els serveis mèdics van assistir el jove agredit després de ser alertats pel Centre de Seguretat i Protecció Civil de Metro. L’home es recupera favorablement de les lesions que va patir.

Els mossos van iniciar una investigació per tal d’identificar i detenir l’autor dels fets. L’enregistrament de les imatges de l’agressió per part de les càmeres de videovigilància instal·lades a tota la xarxa del transport suburbà ha estat determinant per als investigadors a l’hora d’identificar l’agressor i resoldre aquesta agressió.

Fruit de la investigació, els agents treballen amb la hipòtesis que l’agressió es va produir després que l’agressor i la víctima mantinguessin una discussió a l’interior d’un vagó del metro que va continuar a l’exterior del comboi i que va acabar amb l’agressió. El jove agredit no va ser víctima de cap robatori.

El detingut va passar a disposició de Fiscalia de Menors i el Fiscal va decretar el seu ingrés a un centre per a joves. La investigació continua oberta per tal d’identificar els joves que acompanyaven l’agressor en el moment dels fets. Un d’ells és el detingut ahir.