Mossos i Guàrdia Urbana realitzen aquesta nit una operació contra els narcopisos al Raval de Barcelona, amb 6 detinguts

Una cámara de seguridad graba a uno de los detenidos mientras accede a una de las viviendas. / Mossos

El registre de tres pisos del Raval aquesta mitjanit ha estat l’inici d’una operació policial contra els habitatges utilitzades per vendre droga en aquest barri, que continua activa, segons informa la policia catalana. El cos de Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona porten a terme aquesta actuació, que es va iniciar amb una investigació fa sis mesos. Les mateixes fonts informen que està oberta la possibilitat que, a més d’aquests tres pisos, es porti a terme altres registres relacionats amb el tràfic de drogues.

La intervenció, que ha finalitzat sobre les 03:00 hores d’avui, ha comportat la detenció de sis persones com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en l’àmbit del tràfic de substàncies estupefaents. A l’interior dels pisos s’han decomissat més de 13.000 euros i diverses quantitats de substàncies estupefaents.