FLASH: Operació antiyihadista de Mossos de matinada a Sant Pere de Ribes

La policia catalana registra domicilis de persones actives a la xarxa en la justificació i incitació a accions terroristes.

Mossos, en el Garraf
Unitats de Brimo de la policia catalana recorren els carrers de Sant Pere de Ribes aquesta nit.

Unitats de Tedax (desactivació d’explosius), canina, Grup Especial d’Intervenció (GEI) i Brimo del cos de Mossos d’Esquadra participen aquesta matinada de dilluns en una operació contra el terrorisme jihadista a Sant Pere de Ribes, al Garraf, ha informat el cos policial. De moment no s’ha informat de detencions, encara que els registres a domicilis que s’estan fent així ho preveuen.

L’operació ha començat a les quatre de la matinada i es va iniciar fa mesos després de detectar a administradors de perfils de xarxes socials que, de forma coordinada, enaltien i justificaven accions de grups terroristes, informa la policia catalana. Els sospitosos, ara perseguits a la localitat del Garraf, també incitaven a la comissió d’accions terroristes.

AMPLIACIÓ

 

Sigues el primer a comentar

Deixa el teu comentari

El teu email no es publicarà.


*