Espectacular video de la detenció de dos homes que van fugir d’un control dels Mossos

Durant la persecució es van produir moments de perill ja que el vehicle perseguit circulava en sentit contrari en carrers i rotondes

Agents de l’Àrea de Recursos Regionals Operatius dels Mossos realitzaven un control dijous a la carretera B-511, al terme de Gurb, quan un vehicle va continuar la seva marxa sense reduir la velocitat i posant en perill la integritat d’un dels agents, que va estar a punt de ser atropellat, segons van informar fonts del cos policial. El vehicle, ocupat per dues persones, es va donar a la fugida de forma temerària, fent avançaments en llocs prohibits i circulant per rotondes i carrers en sentit contrari. Una furgoneta policial va aconseguir atrapar-los a Vic. Un client d’un establiment proper va gravar les imatges del final de l’actuació que va acabar amb la detenció de dos individus com a presumptes autors d’atemptat, resistència i desobediència als agents. El conductor, a més, també era acusat de conducció temerària i sense haver obtingut mai el permís de conduir. Durant la persecució, el vehicle dels detinguts van posar en perill els vehicles que formaven part del trànsit a aquella hora, propera a les dotze del migdia.

Sigues el primer a comentar

Deixa el teu comentari

El teu email no es publicarà.


*